Døgnåben

Velkommen til Natsværmeren

Vi glæder os til at modtage jeres børn.

I Haraldsgården har vi åben 365 dagen om året, hele døgnet for de forældre der har et dokumenteret behov for pasning på skæve tider.

Herunder kan du se en film om vores døgnpladser:

Struktur for døgnteamet

En døgnplads kan ses som en tryg og forudsigelig base. Ud fra denne base har barnet mulighed for at udforske sin omverden og deltage i institutionens aktiviteter og de sociale fællesskaber i institutionen.

Natsværmerens daglige rytme, følger i weekends og på daginstitutionens lukkedage altid vuggestuens rytme, idet vuggestuen har de yngste børn som trives bedst i den rytme de kender.

Når klokken er 16 går børn og medarbejdere fra stuerne til Natsværmeren.

Natsværmerens køkkenalrum er indrettet mere hjemeligt, det er vigtigt for os at der er forskel på at gå i vuggestue og børnehave og på at blive passet på skæve tider i døgnet.

Natsværmeren deler etagen med vores Minihave og basisteam og når dagholdet er gået hjem har Natsværmeren hele etagen for sig selv.

Vi ønsker, at skabe rammer for et godt børneliv uanset tidspunkt og det er med dette udgangspunkt vi har indrettet vores døgnbase.

Personalet i Natsværmeren

Det er de bedste pædagoger der er sammen med jeres børn.

De fire faste pædagoger har massiv erfaring med børn i alderen 0-6 år, de har været med fra starten og de udgør kernen i Natsværmeren.

Afdelingslederen i Natsværmeren har fast aftenvagt en gang om ugen.

Der er tilknyttet 8 kompetente pædagoger fra dagteamet. 4 fra vuggestuen og 4  fra børnehaven. Pædagogerne skiftes til at have weekendvagter på Natsværmeren.

De har primært vagter ved ferie/sygdom/lukkedage samt weekender og helligdage. På denne måde sikre vi, at jeres børn som udgangspunkt altid møder pædagoger fra dagteamet.

Hver aften når aftenvagten går hjem kl. 21, møder den vågne nattevagt ind.

Vores vikarteam som tager de vågne nattevagter, rummer ca.10-15 personer, er overvejende pædagogstuderende og meget empatiske og dygtige mennesker.

Spisetider

Aftensmad klokken 18:00

Morgenmad klokken 06:30

Aflevering og afhentning i døgn

Vi har ingen holdninger til hvornår I afleverer og henter jeres børn, men vi vil gerne være i dialog med jer i forhold til hvad der er bedst for jeres børn og for jer som familie.

I Haraldsgården er dialogen i fokus, ikke holdninger!

Døgnpladser er for børn, hvis forældre har et dokumenteret behov for pasning på tider hvor de andre institutioner har lukket.

Reglerne for døgnpladser

En forælder: skiftende døgnvagter

To forældre: begge skal have skiftende døgnvagter.

Dokumentationskrav: Arbejdsgiver skriver under på en erklæring. Dokumentation skal sendes til pladsanvisningen.

Hvordan får mit barn en plads?

Henvendelse til pladsanvisningen, institutionen har intet med anvisning at gøre.

Pris for pasning i natsværmeren

Se taksterne for pasning her http://www.kk.dk/priserogtilskud

Klik på spørgsmål “hvad koster en plads om måneden?”

Hvis I har behov for yderligere information om tidsintervaller og betaling skal I henvende jer til forældrebetaling på http://www.kk.dk/institution/forældrebetalingen

 

 

 

 

 

 

Åbningstid og kontakt

Åbningstid

  • 365 dage. 24 timer i døgnet

Kontakt